| Lumea Paralela! | |
|
+3Emy_Summerfield Andreea(Lyra) PauL 7 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
PokeBella Poké[Mod]
Mesaje : 226 Data de inscriere : 08/07/2010 Varsta : 28 Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Vin Noi 19, 2010 9:54 am | |
| (Mircea, fara suparare, dar respecta si tu ce au scris ceilalti... ) | |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Vin Noi 19, 2010 12:30 pm | |
| (nu se ia in considerare raspunsul lui Mircea) -Emy,Emy!Stai!Sunt eu! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Vin Noi 19, 2010 2:35 pm | |
| (Credeam ca e RP Liber da' ma rog... NU conteaza....) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Vin Noi 19, 2010 5:33 pm | |
| ( "mancand spaghetti" "aud cativa oameni care se chinuie cu o scorbura"...Mircea cred ca ai gresit topicul, acesta nu e un topic in care sa scri ce vrei tu si sa te abati de la povestea din lumea paralela..idem Bella si Catalina! Si da..ai dreptate..este RP Liber! Dar nu trebuie sa scri ce-ti trece prin cap..in plus trebuie sa ai si tu un inceput daca vrei sa postezi aici si sa continui povestea pe care am creato noi in lumea paralela..nu prea sunt bun la explicatii dar sper ca ai inteles ceva..acum asteptam si parerea lui Emy ) |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Vin Noi 19, 2010 5:40 pm | |
| (Ionut,ESTI bun la explicatii,Mircea,scrie in regulament ca TREBUIE SA URMARITI FIRUL POVESTII,chiar daca este RP Liber,asta NU inseamna ca poti sa scrii orice-ti trece prin cap,oricum...dupa cum zice Ionut,sa asteptam parerea lui Emy) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Vin Noi 19, 2010 6:10 pm | |
| (subiect incheiat... totusi... firul povestii credeam ca e asta.... si ce mai prostie... ar trebui sa se faca un rp liber de-a dreptul... unde sa nu fie nici o regula... mai putin cea cu respectul... ne-am mai distra si noi... eu credeam ca rp-ul asta e chiar rp liber... deci nu va prea dau dreptate... ar trebui sa puneti alt titlu la forum... iti da o impresie ciudata... si liber=orice iti trece prin cap... freedoom... nu faza cu : nu ai voie sa mananci spaghetti dar ai voie sa zici ca iti cad dintii de batranete...) Cam greu cu cititul regulilor:
Bun venit in cadrul RP-urilor libere! Aici este doar o regula: respectati-va! Se poate participa cu personajul din Pokemon RP sau, daca nu aveti, se poate pur si simplu. Va rog doar sa scrieti numele personajului la inceputul mesajului pentru a nu exista neplaceri. RP-ul liber poate fi despre orice subiect lgat de Pokemon; se poate desfasura in orase, lumi curioase, sectii de arene si terenuri de lupta. Sunt permise glumele intre participanti, dar sa nu fie exagerate si nici cu jigniri. De asemenea, aveti voie sa deschideti noi RP-uri. Nu este nevoie sa scrieti "RP" in dreptul lor, deoarece sectiunea este strict dedicata acestora. Asta inseamna fara sondaje, concursuri, fantani magice etc. Tot aici vor aparea PLOTUL si RP-urile legate de acesta. Oricine este liber sa participe.
Nu cred ca scrie ceva cu firul povestirii... Asta am zis-o de chestie... Ca sa citesti inainte sa vb... |
|
| |
Emy_Summerfield Admin
Mesaje : 1559 Data de inscriere : 11/10/2009 Varsta : 30 Localizare : Pitesti
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Vin Noi 19, 2010 8:25 pm | |
| Out Topic:
Whoa! Doamne, cate s-au intamplat. Acum, fiecare are partea sa de adevar. Este adevarat ca asta e un RP liber... Este adevarat ca asta inseamna ca oricine poate schimba firul povestii... De asemenea, este adevarat ca ar arata mai in regula sa se urmareasca firul povestii si astfel s-ar creea un RP de calitate... Sincer, nu stiu ce sa spun. Privita obiectiv, este genul acela de problema " fiecare are dreptate si fiecare greseste"
In Topic: - Catalina?! Am rasuflat multumita si m-am ridicat, lovind tavanul. Am mormait printre dinti. - Frate... Sunteti ok? am intrebat eu, in timp ce ma strecuram afara. Ne-am cam... despartit... | |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Vin Noi 19, 2010 10:16 pm | |
| -Bun,bun,bun,sunt aici,hey,am gasit antrenorul lui Piplup!Este....oh,doamne,in care directie era oare? | |
|
| |
Emy_Summerfield Admin
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Sam Noi 20, 2010 2:38 pm | |
| Emy: - Asta e de bine! am zambit eu, auzind ca am gasit antrenorul. Asta e de rau... am continuat dupa ce am auzit restul discutiei. M-am aplecat spre scorbura. - Hey, Piplup, ai auzit? O sa ajungi la prietenii tai. - Emy... uita-te la asta... scanci Raichu. M-am tarat iar inauntru. - Ce este, Rai? Ea imi arata ceva in lemnul imbatranit. - O Doamne! Nu. Nu! NU! Catalina, fi atenta la asta! | |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Sam Noi 20, 2010 2:48 pm | |
| -Ce e....acolo............? | |
|
| |
Emy_Summerfield Admin
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Sam Noi 20, 2010 9:27 pm | |
| (Nu am nici cea mai mica idee =)) ) Emy: - Um... Ma intreb ce poate... forma zgarieturi atat de... adanci... parca ar fi sapaturi... Dar nu gasesc logica in desenul asta... Crezi ca este facut la nimereala? | |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Sam Noi 20, 2010 10:03 pm | |
| -Se poate....sau cineva...ori ceva a facut asta cu un motiv anume....dar ce? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Sam Noi 20, 2010 10:48 pm | |
| E dimineata..in sfarsit m-am trezit dupa o noapte lunga! Ionutz: Sa vad cat e ceasul..e 6.30! Bulbasaur si Buneary deja s-au trezit,Pichu inca doarme! (dupa cateva minute am pregatit micul dejun,atunci s-a trezit si Pichu care deasemenea a mancat si el,apoi am strans totul si le-am bagat in rucsac) Hmm..Catalina si Arcanine inca n-au sosit?..deci o sa-i asteptam! Piplup:Yupiii,ma bucur ca o sa imi revad prietenii! Chiar..ce desen..nu prea se intelege mai nimic, dar seamana cu o harta! |
|
| |
Emy_Summerfield Admin
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Dum Noi 21, 2010 9:22 am | |
| Emy: - Harta zici? M-am sprijinit pe coate, pentru a vedea din unghiul lui Piplup. - Hey! Ai dreptate! Asta - am urmarit eu cu degetul o zgarietura serpuitoare - pare a fi drumul pe care am venit aici. | |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Dum Noi 21, 2010 10:14 am | |
| Arcanine: -Stai calm,Piplup,nu stiu daca o sa ajungem pana la Ionut Eu: -Drumul!Pai atunci sa mergem pe acolo,sa-l gasim pe Ionut,si apoi,sa mergem acasa!
Ultima editare efectuata de catre Cibi Cătălina in Dum Noi 21, 2010 3:51 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Dum Noi 21, 2010 3:48 pm | |
| (Catalina,nu trebuia sa scri in numele pokemonului meu Piplup ca scriam eu,oricum mersi) |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Dum Noi 21, 2010 3:50 pm | |
| (sa stii si tu ca nu Piplup vorbea,CI EU!Uita-te inainte sa vorbesti)\ (si P.S:am editat mesajul ca sa nu-ti mai treaca prin cap altceva,stiu si eu ca nu avem voie sa scriem in numele altor pokemoni decat ai nostrii) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Dum Noi 21, 2010 4:08 pm | |
| (scuze ca sunt "chior" (n-ai folosit tu cuvantul chior ci eu),dar atunci Arcanine de ce ii zice lu Piplup sa stea calm din moment ce n-a vorbit cu el pana acuma..daca Piplup vorbea cu Arcanine si daca eu scriam in numele lui Piplup de exemplu:De abia astept sa-l revad pe Ionutz si pe ceilalti..vreau sa-i gasim repede! (asta e ca un fel de agitatie) tocmai atunci puteai sa scri in numele lui Arcanine:Stai calm,Piplup,nu stiu daca o sa ajungem pana la Ionutz...eu nu am nimic cu tine si nu vreau sa avem neintelegeri) |
|
| |
Emy_Summerfield Admin
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Dum Noi 21, 2010 4:15 pm | |
| (Wow.. Calm, populatia, calm) Emy: - Poate ca ar trebui sa ne asiguram ca aceasta este calea corecta. Si nu ar fi o idee rea sa memoram harta. Rai, am nevoie de ceva seva. Coada de fier chiar... - am ciocanit usor in lemn - ... aici. Raichu facu intocmai, si imbibandu-mi degetele in seva lipicioasa, am inceput sa desenez pe spatele camasii. | |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Dum Noi 21, 2010 4:17 pm | |
| -Bun,si acum...pe unde o luam? | |
|
| |
Emy_Summerfield Admin
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Dum Noi 21, 2010 4:20 pm | |
| Emy: - Pai... M-am tarat iar afara. Ma dureau oasele sa stau inghesuita acolo. Tricoul alb era deja maroniu de la praf, iar camasa verde, pe care o purtam acum in brate, permitea sa vad bine seva. Substanta vascoasa imi tintuia degetele. - Cred ca pe aici... am murmurat cercetand harta, cu grija sa nu o ating. | |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Dum Noi 21, 2010 4:21 pm | |
| -Bun,sa mergem,hai,Arcanine! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Joi Noi 25, 2010 9:40 pm | |
| Buneary:Amice,dute afara sa vezi daca au venit Catalina si Arcanine! Bulbasaur:Ok! Hmm..n-au sosit inca! In timp ce ma plimbam prin pestera dute-vino, la un moment dat m-am impiedicat de ceva stralucitor si mic! L-am luat in mana si ma intrebam ce este chestia asta! Ionutz:Ce chestie..seamana cu un diamant! Hey,veniti sa vedeti ce-am gasit! (toti l-am privit si ne gandeam la ce sa-l folosim) |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Joi Noi 25, 2010 9:45 pm | |
| -Hmm,ma intreb,ce mai fac Ionut si pokemonii?Kirlia,gaseste-i si vino inapoi ca sa-mi spui ce se-ntampla (Kirlia poate comunica prin telepatie,Ionut) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lumea Paralela! Joi Noi 25, 2010 10:08 pm | |
| Ionutz:Am o idee! Eu o sa studiez acest diamant iar voi jucati-va pe afara! Pichu dute cu ei! Sa nu va indepartati de pestera! (am luat un caiet si un pix din rucsac si am inceput sa notez informatii despre diamant) Piplup:Oau,Kirlia poate comunica prin telepatie! In felul asta putem afla ce fac Ionutz si ceilalti pokemon! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lumea Paralela! | |
| |
|
| |
| Lumea Paralela! | |
|