| Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD Dum Oct 17, 2010 6:59 pm | |
| Vulpvee s-a umplut... Ninja Masters cine vrea? Sau Evollution? |
|
| |
Andreea(Lyra) International Trainer
Mesaje : 592 Data de inscriere : 26/09/2010 Varsta : 25 Localizare : Voluntari
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD Dum Oct 17, 2010 7:58 pm | |
| eu vreau in vulpvee de cand a mvenit pe site! haideti mai...! adica eu eram prima. emy a fost de fata. ei i-am zis ca vreau in vulpvee cand numai erau locuri. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD Dum Oct 17, 2010 9:13 pm | |
| Mda... Cum am zis... Mai vrea cineva in Ninja Masters sau Evollution? (Da... Atunci nu se puteau cate 7 in echipa deci sorry...) |
|
| |
Andreea(Lyra) International Trainer
Mesaje : 592 Data de inscriere : 26/09/2010 Varsta : 25 Localizare : Voluntari
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD Lun Oct 18, 2010 10:43 am | |
| Emy a rezolvat totul! Si oricum chiar daca nu se putea ma treceai acum. Mrg. Acum ca a rezolvat i'm OK.
Apropo as putea fi o eevee? (chillarmy e normal, eevee normal deci nu e mare diferenta, nu? si e ultima data cand schimb PROMIT) | |
|
| |
Cristi-Bacau International Trainer
Mesaje : 126 Data de inscriere : 16/08/2010 Varsta : 27 Localizare : Casa mea,Bacau,Bacau,Moldova,Romania,Europa,Emisfera Nordica,Terra,Sistemul Solar,Calea Lactee,Univers
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD Vin Oct 22, 2010 6:11 pm | |
| Eu sunt de acord 100% cu Bella. Are dreptate mai ales in legatura cu toata influenta jocurilor asupra RP-urilor. Nu vreau sa intru in conflict cu nimeni, doar sustin parerea care mi se pare mie mai buna. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD Sam Noi 06, 2010 10:48 pm | |
| Stiu ca are dreptate, De asta vom sterge cateva reguli incepand cu Dual Character... Imi pare rau... Dar acea regula cu Rolul Legendar va ramane valabila! Vom sterge cea cu bani... Si cu miscari! Si cu treasure bag! |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD Sam Noi 06, 2010 10:51 pm | |
| Bani,miscari,Treasure Bag?Nu inteleg | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD Sam Noi 06, 2010 11:06 pm | |
| Erau niste reguli mai vechi care vor fi sterse./.. |
|
| |
ii International Trainer
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD Sam Noi 06, 2010 11:18 pm | |
| Ok(ce s-a intamplat cu Articuno??Parca ai zis ca regula cu Legendarii ramane) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD Sam Noi 06, 2010 11:24 pm | |
| (Abia acum l-am pus sprite-ul nou....) Pentru a evita deviatul de la subiect incheiem aici! Daca aveti nemultumiri la adresa acestor lucruri imi trimiteti PM! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD | |
| |
|
| |
| Lucruri pe care trebuie sa le aveti in MD | |
|