| Trainer and Pokemon | |
|
+44AdorabiL Pokefan11 Vulpix Bleizer tronarius lucya10 dragosandrey31 Aly Andreea(Lyra) Zekrom Mellisa Granger Angelsmall13 dizzy DragonH93 BlackSnow ii malin coaa99 Leafeon Block240 Berin bodozz PauL S1m0na Umbreon Ash_Ketchum Cristi-Bacau AleCS` Pokemon_Mihai majorasfan Spectra darckrai Destroyer0809 toni98 CRYT AndreiVAA alexsusu mewtwo_deoxys_99 Sebitzu Charizard1234 Gabi4Hiccup May3 PokeBella Emy_Summerfield 48 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
lucya10 Local Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Lun Oct 11, 2010 4:02 pm | |
| Numele personajului meu este Lucya si sunt din regiunea Kanto. | |
|
| |
Zekrom National Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Lun Oct 11, 2010 7:47 pm | |
| Numele personajului si de unde esti,nici pokemon de inceput,nici date nici nimic!Frate terminati cu chestiile astea! | |
|
| |
tronarius Local Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Joi Oct 14, 2010 3:52 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Joi Oct 14, 2010 4:09 pm | |
| Sunt andrei in Pallet eu impreuna cu Pokemonul meu meowth vrem sa prindem multi pokemoni si sa avem multe aventuri cam atat |
|
| |
Bleizer Local Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Sam Oct 16, 2010 2:21 pm | |
| numele prsonajului meu este Bleizer din orasul Oreburg | |
|
| |
Bleizer Local Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Sam Oct 16, 2010 2:22 pm | |
| Numele personajului meu este Bleizer,din orasul Oreburg. | |
|
| |
Andreea(Lyra) International Trainer
Mesaje : 592 Data de inscriere : 26/09/2010 Varsta : 25 Localizare : Voluntari
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Sam Oct 16, 2010 2:29 pm | |
| uita-te la modelul loui emy si fa-ti si tu o poveste calumea! descrie-te si descrie-ti si pokemonul! | |
|
| |
Bleizer Local Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Sam Oct 16, 2010 3:44 pm | |
| Ma numesc Bleizer.Intr-o zi cand ma plimbam prin padure am gasit un Lucario care mi-a promis sa ma ajute in lupta si am jurat sa castigam toate insignele posibil existente si sa prindem multi pokemoni.
| |
|
| |
Andreea(Lyra) International Trainer
Mesaje : 592 Data de inscriere : 26/09/2010 Varsta : 25 Localizare : Voluntari
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Sam Oct 16, 2010 4:34 pm | |
| asa e mai bine dar totusi ai putea da edit si sa scri si cum arati ^_^ dar este foarte bine si asa IMI SCHIMB PERSONAJUL INAPOI IN LYRA! (mi-e dor de vremurile bune...) | |
|
| |
Aly International Trainer
Mesaje : 106 Data de inscriere : 04/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Joi Oct 28, 2010 6:17 pm | |
| As vrea sa iau totul de la inceput.
Numele personajului meu este Aly si este din orasul Virdian.Pokemonul meu este Rattata.Va voi spune cum l-am prins: Mergeam prin padure cand am auzit ceva in tufisuri.M-am speriat si am luat-o la fuga.Din neatentie m-am imiedicat si am cazut.Pokemonul acela era un Arcanine.Vroia sa ma atace cu Zgarietura cand un Rattata l-a muscat de mana.Arcanine a luat-o la fuga.Eu m-am ridicat si i-am spus lu Rattata: -Multumesc m-ai salvat!Vrei sa fii pokemonul meu? Rattata a dat din cap afirmativ si s-a urcat pe umarul meu.Cand am ajuns acasa am luat un pokeball si l-am introdus pe Rattata. | |
|
| |
dragosandrey31 Household Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Joi Noi 04, 2010 4:39 pm | |
| As vrea si eu sa o iau de la inceput. Ma plimbam printr-o padure cand un Weedle imi cazu in cap.Eu ma-am speriat si l-am aruncat jos.Weedle a venit spre mine prietenos.Eu am aruncat un pokeball si Weedle a fost primul meu pokemon. | |
|
| |
Vulpix Newbie Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Joi Noi 25, 2010 7:24 pm | |
| Eu sunt Danny, o fata de 11 ani din regiunea Kanto.Pokemonul meu de inceput a fost un Eevee.L-am gasit in oras, la 9 ani cand ma plimbam asa ca l-am luat cu mine si am avut grija pana acum, cand trebuie sa plec in calatorie. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Sam Dec 04, 2010 4:15 pm | |
| Numele personajului meu este: Alin din orasul Flaoroma.Pokemonul meu este .L-am prins cand aveam 8 ani si eram atacat de Arcanine,am fugit si m-am impiedicat de .Eu continuam sa fug si :turtwig fugea si el sa ma salveze.El facea frunza ucigasa si nu-i nimerea pe Arcanine,iar dupa a facut HyperBall si i-a nimerit.Eu l-am intrebat: -Vrei sa fi pokemonul meu? Acesta da din cap,se urca pe umarul meu,dar nu am vrut sa-l bag in PokeBall |
|
| |
Aly International Trainer
Mesaje : 106 Data de inscriere : 04/10/2010 Varsta : 26 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Lun Dec 27, 2010 11:21 am | |
| Numele personajului meu este Aly.(O iau iar de la inceput)El este din orasul Eterna regiunea Sinnoh. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Lun Ian 03, 2011 6:58 am | |
| Antrenorul meu este Godz (numele lui intreg este Godal Zanzibarn asa ca a folosit God din prenume si Z din nume asa a devenit Godz). Este din orasul Snowpoint,regiunea Sinnoh. Are 15 ani,e bland,iubitor cu pokemonii lui,are grija de ei si toti ii sunt buni prieteni. Este inalt (1.65m),ochi caprui patrunzatori,par saten,ochi albastri. Poarta un fel de caciula pe cap,cadou de la mama sa de cand a facut 15 ani. Primul lui pokemon a fost un Eevee pe care l-a gasit ratacit si zgribulit in cel mai rece punct al orasului Snowpoint.L-a luat,l-a ingrijit,iar Eevee nu a mai plecat de la el si asa au devenit parteneri. |
|
| |
Pokefan11 Regional Trainer
Mesaje : 36 Data de inscriere : 05/02/2011 Localizare : Undeva
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Sam Feb 05, 2011 1:32 pm | |
| Eu sunt un antrenor pe nume Style.Vin din orasul Vermilion,Kanto.Visul meu este a fost si va fi sa fiu cel mai bun antrenor pokemon.Pokemonul meu starter este Charmander.Eu am 11 ani,am 1,55 inaltime si 55 kg.Am ochi albastrii si par blond.Port un tricou galben pe care scrie Rock!!!!!!! si blugi.Cam atat. | |
|
| |
AdorabiL Newbie Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Dum Feb 20, 2011 10:50 pm | |
| Numele antrenorului meu este Blake:) Pokemoni mei:Ursaring,Charizard,Sableye,Haunter,Staraptor,Zangoose | |
|
| |
Triluliluu Newbie Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Dum Mar 27, 2011 12:14 pm | |
| Buna,numele meu este Zorab ,sunt antrenor din regiunea Pallet, Pokemoni mei:Ursaring,Sableye,Haunter,Ambipon,Staraptor,Magmortar. | |
|
| |
Andreea National Trainer
Mesaje : 51 Data de inscriere : 13/06/2011 Localizare : Pokemon world
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Lun Iun 13, 2011 10:56 am | |
| Buna! Numele antrenorului pe care il voi juca este Andreea Shimanouchi. Este o fata din orasul Pallet, regiunea Kanto. Visul ei este de a deveni un Maestru Pokemon. Ii place sa isi faca prieteni,sa se distreze,etc. Andreea este verisoara cu Ash Ketchum(numele de familie nu trebuie sa fie acelasi). Descriere fizica: ochi capruii, par saten drept, mai lung cu putin peste umeri Descriere psihica: vesela, prietenoasa, incapatanata,baietoasa si ambitioasa Pikachu este primul pokemon si cel mai bun prieten al meu. Lucrurile preferate ale lui Pikachu:sa se joace
Pokemonii mei:Pikachu
Ultima editare efectuata de catre S. Andreea in Mar Aug 16, 2011 1:28 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Mistwalker Local Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Lun Iul 11, 2011 3:10 pm | |
| Howdy! Numele meu este Blaine. Eu vin din Crown City. Sunt o fire incapatanata si rebela. Partenerul meu e Aipom. | |
|
| |
ARMeD Local Trainer
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon Dum Ian 08, 2012 10:34 pm | |
| - Vizitato a scris:
- Salut! Eu Sunt Barry! Eu sunt din regiunea Johto orasul New Bark Town. Pokemon pe care l-am avut de cand eram mic a fost un Pichu pe care il mai am si acum. Aventura noastra a inceput cand ne-am intalnit in pestera Intunecata unde era urmarit de un Geodude. Eu l-am salvat si de atunci am devenit cei mai buni prieteni. Mai am si un Blastoise pe care l-am primit de la un prieten dupa ce l-am invins intr-o lupta pokemon. Am avut multe momente bune impreuna. Empoleon, Pokemonul pe care l-am prins in regiunea Sinnoh chiar in padurea Eterna este un pokemon foarte calm. Cu el am castigat multe insigne din aceea regiune. Totodile l-am primit la festivalul Johto din regiunea Sinnoh.El este timid si foarte competitiv. Pe langa asta am primit si o Chikorita. ea este intr-o competitie stransa cu Pichu. Umbreon este un pokemon care l-am primit ca un Eevee de la profesorul Oak. la inceput nu ne prea intelegeam dar am devenit prieteni in scurt timp. In cutia cu POKEMONI mai am un Swampert primit de la profesorul Birch, un Meowth pe care l-am prins foarte greu, un Aipom care m-a ajutat sa castig o panglica si un Sudowoodo foarte sperios. Am toate insignele in afara de cele din regiunea Isshu si o panglica castigata in Hoenn. Sper sa castig mai multe panglici de acum in colo.
Eu mai joc si rolul lui Palmer GENIUL FRONTIEREI DIN SINNOH. Pokemonii lui sunt Empoleon, Feraligatr, Pikachu, Meganium, Charizard si Raichu Ce n.a.i.b.a. ati facut cu acest forum, s-a dus totul! Ciudat... Inainte acest RP mi se parea cel mai tare dar acum nici nu mai vad sensul lui, mai ales acum cand nu este activitate. Adica, serios, cine posteaza vine aici ca sa injure sau ca sa ne dea o speranta (care este moarta si nu se va mai intoarce niciodata), abia daca mai intra 2 membrii intr-o zi... >.< | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trainer and Pokemon | |
| |
|
| |
| Trainer and Pokemon | |
|