Draga Pokemon Romania Forums:
Scriu acest mesaj deoarece a-ti ignorat primele mele sanse de a va contacta.Imaginea forumului este destul de proasta, am citit ce s-a intamplat si sunt profund dezamagit de imaginea curenta a forumului.Inca nu m-am documentat sa stiu cine a creeat acest forum dar sunt dezamagit.Background-ul pe care il aveti face publicitate altui site:
Jos stanga:
www.wallpapers.cz ( CZ = Ceska Zbrojovka ), imaginile sunt destul de URATE ( UGLY ) spuneti-le cum vreti, aveti dreptul sa aveti o opinie.Tema forumului lasa de dorit.
Lasati-ma sa ma prezint:
Ma numesc Pavel Marian, originar din Constanta, la varsta de 4 ani avand primul calculator si deja invatand anumite chestii pe care altii le invatau la 7 ani, pot spune ca am luat un avant extrem.Am 17 ani si sunt pasionat foarte mult de retelistica, programare si developing chiar daca programarea si developingul se aseamana.De asemenea am cunostinte medii in php, c++, c#, Mysql, sql, html, css,java script, design ( photoshop )
La varsta de 9 ani am inceput sa joc Warcraft III, prima mea plansa fiind Pokemon World, o plansa destul de reusita care iti fura din timp aproximativ 2 ore.
Asa cum bine stiim noi developerii hartii de Pokemon World Online lucruriile nu au stat asa, au aparut versiuni noi, questuri noi si altele.
In primul rand vreau sa va ofer 2 posibilitati pentru a va lua o imagine noua, o reclama mai buna si alte posibilitati.
Detin webhosting foarte bun de 1 an +, in prezent detinand pe webhost aproximatic 14 siteu-ri din judet si peste tot in tara.Am fost angajat la blizzard Romania singura dovada fiind mailul meu
safeguard@blizzard.ro, moderator pe Gplay PvPGN ( cel mai mare server de PvPGN din Romania sunt de 1 an + si inca ma mentin cu 3000 de posturi )
Oferta mea este, ori va dau un subforum urias pe forumul meu
http://forum.marinica94.pcss.ro/ ori va hostez eu un forum tot MyBB pentru ca este de 10x mai bun decat phpbb si va aleg eu un subdomeniu ori pcss.ro ori vedem
Puteti sa ma contactati urgent la adresa de mail
marinica94@yahoo.com